Termékeink

Bio szappan

Bioszappan

Az ekcéma elleni szappan egy házi készítésű, növényi alapú, szőlőmag olajjal dúsított, ph semleges gyógyszappan. Alapanyagai az olivaolaj, kókuszolaj és szójaolaj, melyek biogazdaságól származnak. Az ekcéma elleni szappan nem tartalmaz sem illatanyagot, sem színezéket, ezért kémiai szagú. A bőrt nem szárítja, állaga krémes, puha. tömege kb 80gr ( /-10%).

Bioderma
A Bioderma cég termékeit nálunk is meg tudja vásárolni.
Érdeklődjön asszisztensünknél.
Mezoterápia

Aesthetic Dermal®

A mezoterápia egy viszonylag új, de jól bevált és kedvelt kezelési módszer. amellyel a bőrfiatalításra, hajhullás ellen, vagy éppen a zsírbontásra szolgáló készítmények a bőr különböző rétegeibe könnyen bejuttathatók. A mezoterápia egy kezelés sorozatból álló választási lehetőség tetőtől talpig, nem csak az arcon, hanem a testen is.

Az általunk használt oldatok a legújabb kutatási eredményeknek megfelelően számos új, innovatív hatóanyagot tartalmaznak. Biztonságosak, mivel fokozott eredményesség mellett sem járnak semmilyen kellemetlen mellékhatással. Célzottan javítják, feltöltik és stimulálják a bőrt, az eredmény pedig minden esetben tökéletes. A termékek képesek bőrfiatalítás céljából sok problémát egyszerre, szinergikusan kezelni.

A kezelés sorozat több mezoterápiás termék kombinációjában is alkalmazható,
ilyenkor erősítik egymás hatását. Valamint megelőzhet, vagy követhet más típusú esztétikai beavatkozásokat. Ebben az esetben fokozza azok eredményességét.

Mezoterápia utáni otthoni ápolás Rendelőnkben végzett mezoterápiás kezelések után, illetve azok előtt és közben javasolt az otthoni kezelés. Ez a kiegészítő bőrápolás elősegíti a beavatkozás eredményességét. A készítmények önmagukban is használhatóak.

Skintech01

Skin tech

A Skin Tech napi ápolókrémjei, hámlasztás után is Minden bőrtípus ápolására alkalmasak, még a legérzékenyebb bőrtípusra is. Fiatal bőr, problémás bőr, pigmentácíós problémák, tísztítás, hidratálás, fényvédelem, hámlasztás utáni regeneráció ,... minden igényt kielégítenek termékeink.

Környezettudatosság
Bár a tudományos kutatások nem igazolták a közvélemény kétségeít, de a Skin Tech termékek gyártó cége megértette, mindez már a mút! 2013-tól fokozatosan állt át a termékek parabén és ásványi olajszármazék mentes gyártására. A termékek illatanyag mentesek, bőrgyógyászatilag teszteltek, a cég állatkísérletekben nem vesz részt.

La Roche Posay
La Roche Posay
Rendelőnkben a La Roche Posay cég termékei is elérhetőek.
Érdeklődjön asszisztensünknél.
Callux Cream
Callux
Kéz- és lábápoláshoz a Callux hidratáló krém tökéletes kiegészítés kezelést nyújt otthonra.